2012.11.27.

Frissítések

Pénteken a megszokott időben frissítés érkezett a gépre.

Konkrétan Java frissítés.

A frissítés azzal kezdődött, hogy felugrott egy ablak, hogy mentsd el minden munkádat és csukd be az Internet Explorert. Ha rányomsz az OK-ra, a frissítés települ, és minden nyitva hagyott Internet Explorer ablak becsukásra kerül.

Nem is telik el 20 perc, jön egy üvöltő hangnemű levél, amire még az atyaúristen rá van cc-zve, hogy azonnal változtatssuk meg a frissítések településének időpontját munkaidőn kívülre, mert mi az, hogy neki becsukódott az össze Internet Explorere, és elvesztek a mentetlen munkái.

Mivel amúgy sem voltam túl jó hangulatban, írtam egy közepesen kioktató hangvitelá levelet, hogyha bármi ráhatásunk lenne rá, akkor sem változtatnék ezen az időponton, valamint szó szerint beidéztem, hogy milyen üzenetet kapott a telepítése előtt, amire ő maga nyomta meg az OK-t.

Azóta csönd van.

Kivételesen még a főnököm sem szúrt le a levél stílusa miatt, hanem egyetértett a tartalmával, sőt megdöbbenve olvasta, hogy egyesek ennyire nem hajlandóak elolvasni a figyelmeztető üzeneteket...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása