Erőt, egészséget, a dolgozó népet szolgálom!

Első posztomnak rögtön egy erőset van szerencsém prezentálni. :)

Xabával békésen döglünk az irodában, de egyszer csak beszalad T. Felhasználó kisasszony, hogy nagy baj van, ki van lockolva, és emiatt ugyi nem tud belépni a számítógépére.
De egyet sem kell félnie, itt a hős IT, aki mindig SLA-n belül megold mindent, szóval tespedés mód kikapcs, izzítom is befelé az AD-t, rákeresek júzernévre, de az unlock rubrika ki vagyon szürkítve. Mifene. Normális esetben ez annak a biztos jele, hogy a T. Felhasználó nincsen kizárva a felhasználói fiókjából.
No, tapasztajjuk mög, mondottam volt Göre Gábort idézve, és odaslattyogtam a géphez, hogy megnézzem azt a fránya kilockolódást, és íme, ez a kép fogadott (ofkorsz a hölgy felhasználónevével/avatárjával, csak nem volt pofám fényképezni): :D

Mellékesen jegyezném meg, hogy már vagy egy hónapja Win7-en van, szóval lett volna ideje ezt észrevenni hamarabb is.:P

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása