2008.01.11.

Beszolt a Google

Mint mindig, mikor keresésre adom a fejem a neten, általában a guglit használom. Erre mit ad Isten, a keresési eredmények között böngészve, klikkolgatva, úgy döntött, hogy megpróbál nálam okosabb lenni, vagy inkább kioktatni, hogy szerinte amit találtam az nem jó.

Mégpedig azért nem jó, mert kárt okozhat a számítógépemben. Csak azt mondja meg valaki, hogy ha ő szerinte nem jó, akkor miért szerepel a találati lista harmadik sorában? És hamár egyszer ott szerepel, miért nincs ott egy link vagy gomb vagy akármi, hogy tovább, avagy igen, biztos vagyok benne, hogy én nem fogok hülyeséget csinálni? Mert a mezei júzer nem fog nekiállni kimazsolázni az url-ből, hogy ténylegesen meglesse a keresett oldalt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keen25 2010.01.11. 13:22:39

Szerintem ott van.
vagy folytathatja az ind***t.hu/magazin/adozas.html . vagy nincs?
süti beállítások módosítása