2007.05.15.

Mert ez muanyag....

Ez kivetelesen nem a mienk, de parom reven jott.

O egy bankban dolgozik, az o hivasaik jegyzokonyvebol van a megtortent eset.

Story lenyege annyi, hogy kamionost elkaptak a medvek valami miatt, es ki kellett volna fizetnie a borsos buntetest, viszont nem volt nala kezpenz. Nosza, bankautomata keres, kartya bedug, semmi. yard kiseri a kovetkezohoz, ott sem megy. Harmadik, ott sem megy. Felhivja ugyfelszolgat, hogy most mi van, mert ez igy czink. Ugyfelszolgalatos mar konferenciaban beszelt a soforrel, meg a cegvezetovel, de a kartyaval elvben midnen ok volt. se serules, se limit, se hitelkeret tullepes, se semmi. Ugyfelszolgalatos mar minden trukkot megcsinalt, de semmi. Kinjaban megkerdezte,,:

UF: Nem kerult veletlenul a kartya magneses terbe?

Nnah ekkor derul ki, hogy a kamion rakomanya tobb szaz kilo 100%os magnes, ami akkora teret gerjesztett, hogy a a lekotozeshez hasznalt 3 kg-s kalapacsot fel meterrol odarantotta.:):):)

Az mar nem derult ki, h mit csinalt a sofor nemetorszagban, 2 rendorrel, es hogy kifizette-e a buntetest. :):)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása