2006.02.23.

Jah a Tegnapi nap sztarja... A kolto utan csak a tiszteletet erdemlo Minek nevezzelek cimmel illetnem.

CSoka szol, h remeg a monitoran a kep. Mondom jo, nyisson kerest, cserelem.

Kerest megnyissa, jovahagyatja, meg a szokasos cucc. Nnah meanwhile, h szebb legyen az eletunk, raktarat koltoztetunk. MErt miert ne. Ergo, cumokhoz Kb ugy ferunk hozza, mint Marineni a bananhoz, meg anno 20 eve. Nah csoka felhiv, hogy mivanmaaaa a monitorcserejevel, mert tarthatatlan az allapot.

Monom neki, relax oreg, amint tudom, viszem, meg van ra sacc 7 munkanapom, szal slow down, meg hasonlok. Srac megkoszoni az nfo-t, de azert ket ora mulva hiv a managere, valami ukran, vagy orosz settlement a csoka. NEki is elmagyarazom, h oreg, nincs kulcsom, duplakattra meg nem nyilik az ajto, meg kul is, ne forceoljon, nem vagyok en joy. Nah mind1. Mondom most ket csensz van, vagy varok vele egy hetet, emrt nekem belefer a szerzodesbe, vagy jo fej leszek, es telleg kiviszem. Nnnah tegnap reggel jott el a point, hogy akkor 17"-s CRT megemel. odavisz. Mineknevezzelek mosolyog, mint balna az uj capoeira.

Srac nekiall agyamant modon diassemble the monditor, majd beesik az asztala moge. Torzul az arca, miegymas. Fel pillanat alatt leszedem a sracot a monitorrol, majd a moncsit a geprol, swap, bekapcs, hat backer az is remeg. mondom ezmar igazi mitokom style. Hat a Mineknevezzelek nem trafot dugott a monitor melle? Nnah akkor durrant el bennem az uto. Nem eleg, h vidijota, de meg baxtat is, meg ugraltat.....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása