2006.02.23.

A nap Juhzere.

Naszoval van nekunk olyan tamagocsink, amit mashol RSA Cardnak hivnak. Lenyeg, h csoringernek van ilyenje, tovabbiakban nevezzuk T.E. nek ( Bar amekkora alak, nyugodtan lehetne E.T, mert eskuszom, h valami E'lien letforma, meg van vagy ) Szal T.E. begyun hozzank par napja, hogy nem engedi be a rednszer. Nah, tra'bu:suting indul. PIN? NEm emlekszik. Jovan kerunk neki resetet.

Juzer kap 2 levelet le se xarja, mert minek az? ,, Mi csak a sajat szorakoztatasunkra szoktunk leveleket kuldozgetni, meg legfeljebb teszt celbol" elven.

Szal csoka le se bagoz minket, mert minek. LEtelik a 48 ora, a reset elevul. Uj reset keres. Kartyat elkerjuk, mert a reset darabja van vagy 50 USD. Napi 2* gyun, h mi van a resetevel, mert nagyon kellene neki a kartya ( mellesleg vagy egy eve nem hasznalta ,, A kulcsot meg ugy elvesztettuk, tehat ami aszekrenyedben volt, azt koszonom szepen" )

MA reggel telefonal, hogy kapott ket levelet, mi a teendoje. Mondjuk, h semmi, megcsinaltunk mindnet, johet. Erre megjelenika ket kinyomtatott levellel. HOgy akkor most megcsinalja a lepeseket. Kolega beszol, h nem kell, megcsinaltunk mindet.

-De a levelek...

- NE foglalkozz semmivel

Erre all, butan, lobogtatja ket levelet, mint osszel a fa, pislog, mint barany a bollerre... Najo. Mint E.T. a NASA-ra.

MAjd amikor megnyugszik, h a dolgok mennek, felteszi a furmanyos kerdest.

Amugy valaki elmondana, h hogyan kell hasznalni ezt az izet????

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása