2010.01.24.

Blog szabályzat

Érvényes 2010.01.24-től.

 

  • A blog célja a rendszergazdák/informatikusok mindennapjainak bemutatása. A blognak nem célja az, hogy bárkit, vagy bármely céget/szervezetet bármilyen formában bántson, vagy lejárasson. Amennyiben mégis úgy érzed, hogy egy poszt téged bánt, vagy abban egyértelműen beazonosítható vagy, ezt levélben jelezd a szerkesztőknek. Nem célunk semmiféle technikai segítségnyújtás vagy tanácsadás.

 

  • A posztok elsősorban a szerzők saját tapasztalatait írják le, de lehetőség van saját történet beküldésére. A megjelentetett posztok (beleértve az olvasók által küldött történeteket is) a Lost and Found blog tulajdonát képezik, kivéve a más forrásból átvett anyagokat.

 

  • Poszt beküldője automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a küldött anyag megjelenhessen. A szerzők a beküldött anyagokat tartalmilag nem módosíthatják, de a szöveget formázhatják, részleteket kihagyhatnak belőle, a neveket átírhatják, a képeket vághatják/átméretezhetik. Amennyiben máshol már megjelent anyagot küld valaki, a küldő kötelessége, hogy az eredeti forrást feltüntesse. A posztok beküldőjeként (ha a levél nincs aláírva) a levél küldőjét, annak hiányában email címének elejét (@ előtti részt) tüntetjük fel. Beküldő kérheti a név nélküli megjelentetést is.

 

  • A posztokhoz kommentek írása alapesetben az indanetes felhasználóval rendelkező olvasóknak engedélyezett, ám a blog szerzői bármelyik kommentet (akár indoklás nélkül) cenzúrázhatják, vagy akár egyes posztoknál a kommentezést teljesen le is tilthatják. Kirívó esetben egyes felhasználók kommentelési jogosultsága visszavonásra kerülhet. A kommentek tartalmáért a blog nem, csak az azt író felhasználó vonható felelősségre.

 

  • A blogon reklámok jelenhetnek meg, de a szerzők nem küldhetnek kéretlen reklámlevelet az olvasóknak.

 

Kapcsolat: levél nekünk. Erre az e-mail címre lehet posztot küldeni, illetve kérdéseket, kéréseket is ide várunk. A szerzők nem kötelesek a privát címükre küldött levelekkel foglalkozni.

 

 

süti beállítások módosítása