2006.02.02.

nagymisi #2

na szóval.

van ez a nagymisi, akiről sok mindent lehetne mesélni, maradjunk annyiban, hogy iszonyú köcsög modón tud kommunikálni. illetve igazából kommunikációra alkalmatlan, és néhányszor már próbált keresztbe tenni az it-nak. egyébként folyamatosan bukik lefelé a cégnél a ranglétrán. azt még megvárom, amíg a wc-nél fog papírt osztogatni, addig nem megyek el innen. (szerintem max. egy év, ha így folytatja...)

de visszatérve a mai dolgára. van egy highspeed camerás cuccusok, ipari pc, stb. a software csak winnt-n megy. (nem semmi, így 2006-ban, főleg, ha megnézzük az árát is...) ezt mi nem supportáljuk, mert "nem a mienk". és csak a gond van vele... hálózatra nem engedjük fel, viszont a videokat valahogy szerették volna lementeni, ezért aztán végülis segítettünk nekik annyit, hogy kaptak egy belső, meg egy USB-s racket. be is szereltük, meg minden. igazából már ezt sem kellett volna, de rendesek voltunk. aztán nem tetszett nekik az usb-s rack, mert a belső rackből ki kellett szerelni a vinyót. na még ezt is lenyeltük, és kaptak egy olyan racket, amibe belement tokmánnyal a vinyó. többször meg lett mondva, hogy vége, nem segítünk többet, mert nem a mi dolgunk, keressenek hozzá supportot.

ma jön ez a köcsög, hogy nem olvassa a gép a vinyót. megmondtuk, hogy nem tudunk segíteni, erre megkérdezte, hogy "hülyék vagytok?", és kirontott az irodából, de majdnem fent akadt az ajtón, mert az befele nyílik.

el is rohant bőszen, hogy panaszkodjon a PG-s IT-s vezetőnek, aki nem is IT-s igazából, hanem másik dept. na ő volt olyan kedves, és lement misivel megnézni, hogy mi is a gép gondja. hát misikénk a cd meghajtó betűjelére kattintgatott bőszen.

szóval nagymisi, nagymisi, a jó kurva anyádat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása