Hétfő reggel, Xaba nyaralásos fotóit nézegetjük éppen.
Csörög a telefon, felveszem, pénzügyes csajszi panaszkodik, hogy az Outlook meg a Communicator "oda vannak fagyva" a tálcára, azaz nem nyílnak fel, hiába kattint az ikonokra, ellenben más progik vígan működnek.
Oké, rutinkérdés, próbáltad-e kikapcsolni-bekapcsolni, illetve biztos be van-e dugva, ilyesmik. Hasztalan. Nincs mit tenni, oda köll menni.
Lecsattogok, és tényleg érdekes a hibajelenség, minden program vígan nyílik-csukódik, csak az Outlook meg a Communicator nem akarja az igazat, ha rákattintok, úgy csinál, mintha nyílna, de nem jelenik meg az ablak.
Hmm.
Aztán oldalra kalandozott a tekintetem, és látom ám, hogy kettő darab monitorja van a hölgynek, és a második nincs bekapcsolva.
Innentől gondolom sejthető, hogy mi lett a megoldás. Igen. Az Outlook és a Communicator a második monitorra nyílt fel, ami nem volt bekapcsolva.-.-

Hétfő, én így szeretlek! :D
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása