Folytatjuk a kérések sorát.

  • Ne cc-z rá minket mindenáron olyan levelekre, amik nem hozzánk tartoznak. Olyanokra se, amikkel nem tudunk foglalkozni, mert például jóváhagyás kell kérésedre.
  • Ha kifogyott a papír a nyomtatóból, akkor töltsd meg teljesen. Nem értem miért jó az, hogy felbontasz egy 500-as csomag lapot, de a 2000 lapos adagolóba csak a felét teszed be.
  • Ha azt mondjuk, hogy "Amint tudunk valamit, jelentkezünk.", akkor ne kérdezgess minket fél óránként, hogy "Van már valami újság?". Nem azért nem jelentkeztünk, mert ki akarunk szúrni veled, hanem mert még semmi érdemlegeset nem tudtunk meg.
  • Ha van közös IT-s email cím, akkor légy szíves oda írj. Hiába a Bélát szereted, ne neki írj, mert lehet, hogy beteg, és senki sem fogja elolvasni a kérésedet. Utána meg te fogsz panaszkodni.

 Keen25 kérései:

  • Ne kérdezd meg tőlünk a kávészünetben, hogy milyen gépet vegyél. Soha nem azt a választ fogod kapni, amire te vársz, mert. Amit mi ajánlunk, az nem otthoni buherálásra való, azt használni lehet. Vagy dolgozni rajta.
  • Ne kérdezd meg, hgoy hogyan tudod tuningolni a gépedet. Azt mondjuk, hogy cseréld ki, vegyel újat. És te úgyis inkább még nagyobb hűtést teszel rá.
  • Ne kérdezd meg, hogy miért vagyunk fáradtak. Vagy fusiztunk, vagy ittunk, vagy egyszerűen a magánéletünk húzódott el. Egyiket sem hinnéd el válaszként. :)
  • És a legfontosabb. SOHA ne mondd, hogy az öcséd/bátyád/szomszédod/pasid/húgod/nővéred/barátnőd szerint inkább ezt, vagy azt kellene használni itt a cégnél. Én is inkább DOOM-ot használnék egész nap, vagy sörcsapot, mintsem nyomtatókat telepítgessek. De ezt kell használni, megvenni, telepíteni.

 nyuszy kérései:

  • Ne sorolj fel 25 teljesen semmitmondó kódszámot, hogy ezek a videókártyák közül melyiket érdemes venni, és meg tudom-e olcsóbban szerezni, mint amennyiért a haverod Ukrajnából lopatja. Nekünk egy S3Trio is teljesen jó, ha tudja a monitorunk fizikai felbontását....
  • Ne kérdezgess a mindenféle netről letöltött programjaid beállításaival kapcsolatban, bármilyen hihetetlen, nem ismerünk minden létező szoftvert fejből.

Előzmények:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása